torsdag 20 juni 2013

Det är ju ändå insidan som räknas...

Nu i veckan har jag och David småpysslat lite med lägenheten igen. David har till min stora glädje fixat listerna i köket. Att få dit de där sista listerna efter att man har lagt nytt golv är något som tenderar att bli liggandes i luften om man inte tar tag i det på en gång. För oss tog det ett år innan de var på plats, och hallen saknar fortfarande lister.... och en tröskel. Det tar vi en annan dag, vi är i alla fall på god väg.


Vi tog också gemensamma tag och målat insidan på köksskåpen. Tidigare var det bara någon form av omålad spånskiva, och tänk vilken stor skillnad lite färg då kan göra. Det kan tyckas onödigt att måla insidan på skåp som mestadels är stängda, men i och med denna lilla ansträngning kommer vi nog båda hålla bättre ordning i köksskåp och lådor.

När vi flyttade in i lägenheten fyllde vi bara på skåpen allt eftersom, utan närmare eftertanke, och snabbt blev det förstås kaos på hyllorna. Men nu har var sak sin plats, och det ser så trevligt ut att vi nästan övervägde att ta bort luckorna... haha.

Färgen vi målat med är bara vanlig vattenbaserad lackfärg, i antikvit kulör. För möbler och ting som är inomhus föredrar jag verkligen vattenbaserad färg. Den är lätt att arbeta med, torkar snabbt, och penslarna kan sköljas av med vanligt vatten. Fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar