torsdag 15 januari 2015

God fortsättning, gott nytt, och hej vad tiden går!!

Julen är över, lika så nyår och vi har knatat en bra bit in i januari... och jag har inte bloggat på nästan en månad. Den lilla bebin som inte är så liten längre sover så dåligt på natten, vaknar gärna sju gånger och gnäller, skriker och gnyr. Därför finns det ingen energi över till bloggande. Tänker dock lägga upp lite bilder från den gångna månaden.


Det blev fjärde advent och vi tog in granen och klädde den. Olof sov nöjt på soffan till tonerna av Ralph Lundstens "Legend of Joy".


Olofs första jul firades i vårt hus med både familjen Häll-Segetorp och familjen Vahlund. Otroligt mysigt att vara samlade här hemma. (Om någon misstycker om att vara med på bild så säg till!)


Olof blev fyra månader och vi började introducera mat, vilket också verkar vara orsaken till att han sover sämre. Helst vill jag bara gå tillbaka till helammande för det är ju så praktiskt, men han är lite för lång- och tung för sådan kost. Så vi fortsätter introducera nya smaker.


Och vintern kom tack och lov tillbaka, så nu är det ljust och härligt ute och vi försöker utnyttja dygnets ljusa timmar till att hänga utomhus. Så förra helgen skottade vi upp en grillplats längst ned på gården och hade lite grillmys med mina föräldrar.



Ja, det är väl vad som hänt den senaste tiden. Tröttheten gör dock att man gör allt på en lägre växel...det som jag förut han med på en dag kan nu ta en vecka. Men det är väl som det ska med små barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar