söndag 4 maj 2014

Vårstädning



Vi har fått långledigt från jobbet och passade då på att ta en grundstädning av lägenheten. Det är först nu när vårljuset letar sig in genom fönstret som man inser hur dammigt det är i alla vrår, så det kändes verkligen skönt att fräscha till vårt lilla krypin. Förutom lite mindre damm i hörnen och en utrensad klädkammare så är det sig ganska likt här hemma.


Jag hade en vän på besök i vintras och hon tyckte att vår lägenhet var som en enda stor koja, haha. Det är en ganska bra beskrivning måste jag säga... men nu letar vi dock större boende, i form av ett hus istället för en koja. Vi får väl se när vi fastnar för något som är rimligt för vår budget. Än så länge går det ingen nöd på oss i kojan heller.


Något som har förändrats är dock köket. Där har vi nu vitmålat den vägg som tidigare var grönblå, eftersom det aldrig blev riktigt den färg vi hade tänkt oss. Även om det är trist om det blir för mycket vitt så kan det faktiskt behövas i en liten lägenhet. Köket känns mycket rymligare och trevligare även om det bara är en vägg som fått byta färg. Det var någon månad sedan vi målade, men har inte kommit mig för att lägga upp någon bild. Bloggen har ju som ni kanske märkt legat i dvala ett tag, men nu hoppas vi det blir ändring på det!



1 kommentar: