tisdag 24 juni 2014

En tripp till stugan


Under helgen som var tog vi en tripp upp till stugan för att få några trevliga sommardagar. Trotts att vi haft sommarlov i 1 1/2 vecka nu så vill sommarlovskänslan ändå inte infinna sig. I stugan var det nästan vackrare än vanligt, grönskande grönt och med rosor, lupiner, liljor och prästkragar som stod i blom. Men utomhus var det 8 grader kallt och regnet öste för det mesta ned. Lägger upp några sommarbilder i hopp om att känslan då ska infinna sig.




Jag passade på att plocka några sommarbuketter som nu står hemma i lägenheten och ser fina ut. Längtar tills man har en alldeles egen trädgård att plocka blommor i, men det verkar få vänta ett tag till.





Väl tillbaks i stan är vädret något bättre, men temperaturen går inte över 13 grader tyvärr. Vi försöker använda tiden till att ordna med saker som blivit liggandes, så som att måla trösklar och förbereda oss för framtiden - mycket ska ordnas innan man kan känna sig helt lugn. Om vi lyckas köpa en bil snart så kanske vi tar oss en tur till fjälls iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar